Penthouses

/

The clients had to 2 requests. One was to maximise the beautiful greenery view from the living hall – we removed all the existing windows and replaced them with new full height glass windows with minimum framing. The second was to have walls at living hall kept for artwork – we kept the overall colour scheme neutral so that the art works are the centre of attraction.

Opulence is obviously the order of the day in this project. The clients entertain frequently so the lower floor (where the living, dining, bar, kitchen are located) was appropriately designed for entertaining guests and business associates. The upper floor (where the TV room, bedrooms and playroom are located) was kept more intimate and cosy as a place of ‘retreat’ for the family to relax and enjoy their time away from their hectic schedules.