Landed Homes

/

This newly built 3-storey semi-detached had regularly shaped rooms with no odd corners which made designing the interior a breeze. The living area however lacked a wall for the tv console so we introduced a feature wall with tv console, storage and display cabinets which can be accessed from both sides (the entrance foyer and the living). Much thought was also given to the basement level which housed the entertainment room (karaoke and billiard table) and the study room. The entertainment room was designed with wall-to-wall carpet for comfort and acoustic purposes. The lighting over the billiard table was also specially considered to ensure uniform lux over the table area. The table, cabinet and shelves in the study were custom-designed to ensure that all the existing equipment will fit perfectly with no loose wires in sight.